Livestream Gent – Gratis alle matchen van Gent online bekijken

Ben jij een grote fan van de Jupiler Pro League of van KAA Gent? Dan hebben we goed nieuws! Als voetballiefhebber kan jij nu gratis alle matchen van Gent online bekijken. Dankzij deze KAA Gent Livestream dienst bekijk jij elke match van Gent gratis, online & legaal! Bekijk de livestream KAA Gent – Charleroi nu gratis online!

  • Enkel legale live streams van KAA Gent
  • Geen pop-ups of irritante reclame
  • Realtime statistieken
  • Vlaamse commentatoren (zoals op tv)
  • Kwalitatieve stream op elk toestel (computer, tablet of smartphone)
livestream gent

Livestream Gent – Charleroi

De nummer 2 (AA Gent) uit de JPL speelt vandaag tegen de nummer 3 (Charleroi). Vorige match konden AA Gent niet winnen van Cercle Brugge & zagen zo Club Brugge weer verder uitlopen. Gent moet dus winnen om Club Brugge bij te houden in de strijd voor het kampioenschap. Maar ook bij Charleroi zijn de 3 punten meer dan welkom om Club Brugge & Gent bij te houden. Het belooft een echte strijd te worden. Volg het live via de livestream AA Gent – Charleroi

Hoe kijk ik live naar KAA Gent?

Live kijken naar alle matchen van Gent is zeer eenvoudig. Volg volgende stappen en je kan direct genieten van de livestream.

  1. Maak een account aan bij Unibet.be
  2. Doe een storting naar keuze (minimum 5 euro storting)
  3. Kijken vanaf nu LIVE naar elke match van KAA Gent

TIP: Je moet telkens minstens 0,10 euro op je account hebben staan om te genieten van Unibet TV

Leestip: Ontdek de Unibet bonus code voor extra voordeel!

Livestream Cercle Brugge – Gent

Het Europees avontuur van Gent zit erop. KAA Gent geraakte niet verder dan een straffe 1-1 gelijkspel tegen een sterk AS Roma. Maar door de 1-0 nederlaag in Rome ziet Gent zijn Europese campagne stoppen. Maar nu kunnen de Buffalo’s zich concentreren op de JPL. Gent gaat op bezoek bij de voorlaatste in de JPL (Cercle Brugge). Gent heeft de 3 punten nodig om Club Brugge bij te houden terwijl Cercle Brugge de 3 punten nodig heeft om hun behoud in de JPL veilig te stellen. Het beloofd een spannende match te worden. Volg het zelf live via de livestream Cercle Brugge – Gent

Livestream Gent – AS Roma

Gent verloor de heenmatch tegen AS Roma met 1-0 maar kon in de JPL overtuigendw innen met 4-1 tegen STVV. Nu moet de focus terug op de Europa League liggen wil Gent Europees nog doorstoten. Wat kunnen de Buffalo’s doen in eigen huis tegen AS Roma? Kunnen ze de 1-0 achterstand ombuigen & verhinderen dat AS Roma scoort? Volg het live via de gratis livestream Gent – Roma.

Livestream Gent – STVV (Sint Truiden)

Na de 1-0 nederlaag in de Europa League tegen AS Rome moet Gent nu terug volop aan de bak in de eigen competitie. De nummer 2 van de JPL neemt het thuis op tegen STVV. Gent heeft de 3 punten nodig om de leider Club Brugge bij te houden terwijl er voor STVV niets meer te winnen valt. Speelt Sint Truiden vrij en kunnen ze stunten? Of houdt Gent de 3 punten thuis? Volg de match gratis via de livestream KAA Gent – Sint Truiden (STVV)

Livestream AS Rome – Gent

In de Europa League mag Gent afreizen naar het prachtige AS Roma. AS Roma heeft momenteel een dipje & Gent zit in een goeie flow. De Gentenaars moet daarvan proberen te profiteren & minstens een punt & een doelpunt meenemen uit Rome. Kunnen de Buffalo’s zich ook tonen op het Europees toneel? Volg het via de gratis livestream AS Rome – KAA Gent

Kalender Livestream KAA Gent (JPL, Europa, Croky, …)

Bekijk hieronder de volledige kalender van KAA Gent en weet zo welke matchen je online kunt bekijken.

18/01/2020Livestream Gent – MoeskroenJPL
25/01/2020Livestream Gent – GenkJPL
01/02/2020Livestream Mechelen – GentJPL
07/02/2020Livestream Anderlecht – GentJPL
14/02/2020Livestream Eupen – GentJPL
20/02/2020Livestream AS Roma – GentEuropa League
23/02/2020Livestream Gent – Sint Truiden (STVV)JPL
27/02/2020Livestream Gent – AS RomaEuropa League
01/03/2020Livestream Cercle Brugge – GentJPL
07/03/2020Livestream Gent – CharleroiJPL
15/03/2020Livestream Waasland-Beveren – GentJPL
👉  Kan ik gratis naar de livestream kijken?

Ja iedereen die 18+ is kan gratis naar de livestream van KAA Gent kijken

⭐ Hoe goed is de kwaliteit?

Dankzij deze goede livestream kwaliteit kan jij genieten van de matchen van Gent

🥇 Livestream met Vlaamse commentator?

Ja, de aangeboden livestreams zijn steeds met de Vlaamse commentatoren zoals je gewend bent!

Vergeet die illegale livestreams

Online zijn er andere illegale livestreams te vinden. Maar dit gaat steeds gepaard met een trage of vaak slechte verbinding. Veel reclame & mogelijkheid om virussen binnen te krijgen. Vaak moet je het dan ook stellen met buitenlandse commentatoren of soms helemaal geen commentatoren.

Dit is alles is nu verleden tijd dankzij de aangeboden livestream van Unibet. Bekijk alle matchen van Gent in HD kwaliteit, zonder reclame, met Vlaamse commentatoren zonder zorgen.

Andere ploegen uit de Jupiler Pro League:

Live kijke naar KAA Gent vanuit België

Wil je geen seconde missen van KAA Gent en ben je woonachtig in België? Dan kan je via Sporting Telenet & Proximus Sports alle matchen live volgen.

Alle Europese matchen (Europa League & Champions League) kan je gratis bekijken op 2BE of Canvas.

Online kijken naar KAA Gent kan ook!

Wil je online kunnen kijken naar de matchen van AA Gent? Kies dan voor Unibet TV. Registreer je gratis, zet min. 10 euro op je account en geniet van het voetbal gebracht door KAA Gent.

Plaats een reactie