Kijk live naar de Champions league (finale)

Gratis naar de Champions League finale kijken hoeft geen moeilijke klus te zijn! De finale van het kampioenenbal van het voetbal wordt dit jaar gespeeld door Tottenham & Liverpool. De Engelse clubs nemen het op 1 juni tegen elkaar op in het stadion van Atletico Madrid in de Spaanse hoofdstad.

Klik hier om gratis & live naar de Champions League finale te kijken

De Champions League finale is dé match waar iedereen naar uitkijkt. De beste ploegen uit de Europese competities nemen het tegen elkaar op. Dit jaar is het misschien wel een uitzonderlijk jaar. Enkele grootmatchen zoals FC Barcelona & Real Madrid werden in de kwart of halve finale naar huis gevoetbald. Maar dat wil nu niet zeggen dat de finalisten van 2019 geen verdiende finalisten zijn.

Zo kan je de Champions League online bekijken

De matchen van de Champions League (inclusief de Champions League finale) wordt veelal op televisie getoond. Je hoeft hiervoor, in vergelijking bvb de Jupiler Pro League competitie, geen speciaal abonnement voor te hebben. In België kan je de Champions League Finale gratis & live bekijken op de zender Q2.

De finale online volgen?

Wil je zonder veel moeite online de CL finale volgen? Geen probleem! Ook online kan je zonder problemen de finale volgen.

  • Live TV van Napoleon Games
  • Live TV van Unibet

Wie wint de Champions League finale?

Kan jij op voorhand of tijdens de match bepalen wie de Champions League finale wint? Plaats dan een weddenschap online met een promocode bij één van volgende goksites:

Vorige Champions League finales

SeizoenDatumWedstrijdWinnaar
2018 – 201901/06/2019Tottenham – Liverpool
2017 – 201826/05/2018Real Madrid – LiverpoolReal Madrid
2016 – 201703/06/2017Real Madrid – JuventusReal Madrid

Plaats een reactie