Wedden op voetbal – strategie & tips

Wedden op voetbal. Kinderlijk eenvoudig maar op hetzelfde moment heel moeilijk. Iedereen kan een account aanmaken bij de beste gokwebsites in België en direct een weddenschap plaatsen. Maar niet iedereen heeft de juiste strategie of kent de beste tips om succesvol te zijn en geld te winnen. En daar willen wij verandering in brengen. Hieronder kan je enkele praktische tips en succesvolle strategieën terugvinden om te wedden op voetbalwedstrijden.

Strategie 1: Start klein en beperk je limiet

Dit is een tip voor zowel de beginners als gevorderden. Het is zeer eenvoudig om een weddenschap te plaatsen. Er zijn verschillende websites waar je terecht kan. Maar het is soms moeilijk om jezelf in bedwang te houden voor:

  • te gokken met je gevoel
  • meer en meer uit te geven

De eerste belangrijke strategie is om klein te beginnen. Start met enkele euro’s op één match of een combinatie van enkele matchen. En bepaal voor jezelf een limiet. In het begin ga je meer fouten maken. Probeer je verliezen dan ook te beperken.

TIP: Registreer je met gratis speeltegoed! Zo kan je leren gokken zonder geld kwijt te geraken.

Strategie 2: Hanteer de verdubbel tactiek

Theoretisch gezien kan je met deze techniek of strategie nooit verliezen. Het idee is om, wanneer je een weddenschap verloren heb, je volgende inzet het dubbele is van je verloren inzet. Als je nadien toch een weddenschap wint, dan heb je geen verlies.

TIP: Wed enkel op wedstrijden / odds met een redelijke vergoeding. Een odd van 1,01 brengt niet genoeg op. Tenzij je met gigantische bedragen speelt. Maar als het dan verkeerd afloopt…

Bijvoorbeeld.

Weddenschap 1: €1 Verlies
Weddenschap 2: €2 Verlies
Weddenschap 3: €4 Winst

Zo kan je het verloren geld van je eerdere weddenschappen zonder problemen terugverdienen. Zelfs beginners kunnen met deze strategie winst maken!

Strategie 3: Ketting weddenschappen

Deze strategie is erop gericht om geduldig je budget en winsten op te bouwen. Je begint met een inzet van x EURO. De winst + inzet van je weddenschap ga je nadien terug gaan inzetten.

Stel: je begint met €10
Dag 1: €10 x odd 1,70 = 17
Dag 2: €17 x odd 1,70 = 28,9
Dag 3: €28,9 x odd 1,70 = 49,12

Op die manier ga je stelselmatig je winst gaan verhogen.

Strategie 4: Volg online pro’s

Er zijn enkele Facebook groepen waar kenners hun voorspellingen delen. Volg je deze experten (en hun strategie) dan is je kans op succes ook een stuk groter. Vroeger waren de pro’s actief op verschillende fora, maar de laatste tijd zijn er ook enkele Facebook groepen waar interessante tips gedeeld worden.

Strategie 5: Kies voor live betting

Een strategie waar menig gokkers succesvolle resultaten mee behalen is live betting. Je volgt bepaalde wedstrijden, en afhankelijk van het verloop of de stand, ga je inzetten. Algemeen gezien is dit succesvol vanaf minuut 75. De match begint in een bepaalde plooi te vallen en dan kan je nog enkele interessante winstgevende weddenschappen plaatsen.

De ideale strategie voor zowel beginners als gevorderden om geld te verdienen.

Pro tip: hoe hoger je inzet, hoe meer winst je kan maken. Maar begin ook hier klein. Zodat je voeling krijgt met deze strategie en op lange termijn meer kans maakt om te winnen.

Strategie 6: Procentuele inzetten

Deze strategie heeft eigenlijk niets te maken met waarop je inzet, maar wel met hoeveel je inzet. Voordat je begint te gokken, bepaal je op voorhand welk bedrag je wil/kan inzetten. Bvb 100 euro. Elke inzet mag maximaal 10% van je beschikbare bedrag zijn.

Bijvoorbeeld:
Startbedrag: €100
1e inzet: €10 – deze win je
Nieuw startbedrag: €90 + €10 + €3 = €103
2e inzet: €1,03

Op lange termijn is dit dé succesvolste manier om te winnen. Hier ga je opnieuw voor een lange termijn strategie. Wil je op korte termijn veel geld winnen? Kies dan niet voor deze strategie.

Pro tip: Op korte termijn veel geld winnen? Dat gaat gepaard met enkele risicovolle weddenschappen. De kans op verlies is dan ook groter.

Strategie 7: Kies voor specifieke weddenschappen

De meeste gebruikte weddenschappen voor starters zijn winst/verlies van bepaalde wedstrijden. Maar er is meer dan dat! Kies voor welke team scoort (thuis ploeg, uit ploeg of beide ploegen). Welke team krijgt de meeste hoekschoppen? Wie krijgt er een gele kaart?

Dit zijn één voor één specifieke weddenschappen waar je winstkans een stuk hoger ligt.

Strategie 8: Combineer weddenschappen

Weddenschap per weddenschap spelen heeft de minste kans op verlies. Maar als je weddenschappen of wedstrijden gaat combineren, dan verhoog je niet direct je winstkansen, maar wel de totale winst die je kan verdienen.

Wat is jouw favoriete strategie?

Hierboven hebben we enkele interessante strategieën opgelijst waarmee jij kan wedden op voetbal. Strategieën waarmee je zowel op korte termijn geld kunt winnen alsook strategieën met een veel grotere kans op succes op langere termijn.

Maar wat is nu jouw favoriete strategie om te wedden op voetbal? Of hanteer je nog een andere strategie waarmee jij ook succesverhalen kent? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Plaats een reactie